2018_index

A 2018-as év nálunk

Év végén mindig egy kicsit megállunk és visszatekintünk a mögöttünk álló esztendőre, mielőtt teljes erőbedobással elindítanánk az újat. Így tettünk most mi is, és végig néztünk 2018-on. Tartalmas és mozgalmas év áll mögöttünk, hiszen 39-ről 58-ra nőtt lakóink száma. Emellett hatalmas átalakítási munkákon vagyunk túl. Az első és a hátsó terasz fedetté tétele hozzájárult ahhoz, hogy nyáron is élvezhessük kertünket. Csodás lett a tavunk, a vízesés csobogása pedig nagy élmény kicsinek és nagynak egyaránt. Új apartmanokat alakítottunk ki, és kényelmünk érdekében megnöveltük az étkező befogadóképességét is. Az ebédlő így nem csak kényelmes, hanem a hatalmas poszterrel hangulatos és gyönyörű lett. Az első emeleten 70 négyzetméteres közösségi tér alakult, amit már használatba is vettünk.

Idén is számos külső vendéget fogadtunk. Énekelt nálunk gyermekkórus, többször szórakoztatott bennünket a Maja Trió, és a nagy népszerűségnek örvendő Operaházi mesék is folytatódtak. Megalakult az énekkarunk, az irodalmi felolvasásokon egyre többen veszünk részt, a kézműves foglalkozásokon pedig töretlen lelkesedéssel készülnek a szebbnél szebb alkotások. Bingozunk, zenei utazásokon veszünk részt, beszélgetünk. Természetesen a vallásunkról sem feledkezünk meg, rendszeresek lettek a katolikus misék és református istentiszteletek a kápolnánkban.

2018-ban indítottuk útjára az Ember a Holdon című újságunkat, melynek 22. számát olvashatják. Szerkesztőségünk létszámban is növekedett, hiszen lakóink közül csatlakozott hozzánk Hukvári Ilona néni.

2019-es terveinkről részletesen beszámolunk januári első számunkban.

Köszönjük, hogy mindezt Önökkel együtt élhettük meg!

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu