andi_index

Bemutatjuk új kollégánkat

Turner Andrea, pszichológus nemrég csatlakozott hozzánk. Ismerkedjenek meg Önök is új kollégánkkal!

„Főállásban a Szent Imre kórház pszichiátriai osztályán dolgozom, ahol nem csak pszichiátriai esetekkel, hanem idősekkel is foglalkozom. A Telki Hold Otthonban nagyjából 1 hónapja, szerdai napokon vagyok itt, reggel 8 órától délután 4 óráig. A munkát egyéni beszélgetésekkel kezdem, reményeim szerint minden lakóhoz rövidesen eljutok. Átbeszéljük a nehézségeket, és megtaláljuk azokat a pontokat, amivel könnyebbé tudjuk tenni az ittlétet, amelyek segítenek átjutni a nehézségekem. Ezek alatt a beszélgetések alatt jobban megismerjük majd egymást.”

Andrea a munkája mellett mesélt még a családjáról és kedvelt időtöltéseiről is.

„Két fiúgyermek édesanyja vagyok, a nagyobbik fiam 24, a kisebbik 14 éves. Versenyszerűen asztaliteniszezem, a kaposvári NB 1-es csapatot erősítem. Fiatalabb koromban válogatott versenyző voltam. A ping-pong olyan sport, amely az időskori demencia kialakulását késlelteti, ha pedig már kialakult, akkor a folyamatot lassítja. Örömmel hallottam, hogy a Telki Hold Otthonban van ping-pong asztal, így lehetőségünk nyílik játszani egymással.

A sport mellett a másik szívügyem az idősek. A XII. kerületi idősek klubjában tartok előadásokat a memóriaromlásról. Segítek a hozzátartozóknak abban, hogy a mindennapokban hogy tudnak megküzdeni szeretteik problémájával.

Nagyon szeretek utazni, Ausztráliában éltem egy ideig, így oda gyakran visszajárunk. Szeretem a balettet, az operát és a rockzenét.

A Telki Hold Otthonban nagyon jól érzem magam. Azt látom, hogy mindenki azon dolgozik, hogy a lakók jól érezzék magukat. Az egész otthon szellemisége közel áll hozzám.”

Andrea, szívből köszöntünk intézményünkben és jó munkát kívánunk!

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu