etterem_header

Bemutatjuk éttermünket

A Telki Hold Otthon étterme naponta háromszor telik meg vidám hangzavarral. Ez a napi három alkalom az, amikor a lakóink egyszerre, étkezni jönnek le.

Éttermünk naponta háromszor telik meg lakóinkkal. A reggeli és a vacsora mindig svédasztalos, a hideg ételek mellett igyekszünk minden alkalommal egy kis pluszt is adni. Reggelenként bundáskenyér, rántotta, sült kolbász vagy virsli illata lengi be a házat. Esténként könnyedebb ételeket kínálunk, hogy az éjszaka minden lakónk számára nyugodtan teljen. Ebédre háromféle menü közül választhatnak lakóink. Két normál és egy diétásabb menü áll rendelkezésükre.

Ünnepnapokon a hagyományoknak megfelelő ételeket készítünk. Húsvétkor sonkával és tojással vártuk a lakókat, karácsonykor töltött káposztát, halat kínálunk.

Délutánonként az uzsonnát a szobákba, vagy a foglalkozásokra szervírozzuk. Uzsonnára mindig friss gyümölcsöt, kompótot teszünk a tálakba.

Ebéd után pedig mindig jólesik egy kávé mellett beszélgetni az asztaloknál. Nem ritkán kora délutánig is találkozunk még beszélgető, kávézó lakókkal az étteremben. Abban is biztosak vagyunk, hogy a nyár slágere nálunk a jegeskávé lesz idén!

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu