belső_1_1

A nyár utolsó családi napja

Augusztus 31-én megtartottuk Otthonunkban a nyár utolsó családi napját. Erről a napról egyik kedves lakónk, Hukvári Ilona írt néhány sort, amit szeretettel adunk közre!

„Az utolsó kinti nyári családi ebéden jóval többen voltunk, mint az „utolsó vacsorán” Krisztus és a tanítványok. Itt Krisztián teljesen keresztény módon olyan pörköltöt produkált, hogy mi tanítványok és vendégeink csak sajnáltuk, hogy nem nőtt nagyobbra a nyelvünk, amivel keresztben nyalhattuk volna le a képünkről a zaftját. Viktória mosolya, ügyessége tetőzte a tetőzhetetlent, bár a hófehér abroszon mosolygó rétesek és gyümölcsök komoly bizonyítékai voltak, hogy az ebéd nem érhet véget akárhogy! Terike, Ilonka, Edina, Edit, Ibolya, Imola, Rozi és a többiek, meg sem tudom mondani, de jó sokan annyira azon dolgoztak, hogy mindenki tele legyen és jól érezze magát! Köszönjük újra és újra és nagyon sajnáljuk, hogy nem vagyunk eszkimók, akik hóban-fagyban is kint főznek és esznek. No, majd 2020-ban találkozunk! Mi is leszünk, pörköltnek való is lesz, és maradnak a „csodatévő manókák”, akik létrehozták.

Nekünk hurcolkodó-asztalunk volt, kicsi Virág nevű unokától idősebb családtagokig, sokan megfordultak, mintha vendégségbe jönnének. Ez a magyar vendégszeretet, ez a magyar humor, a magyar főzőművészet, a magyar családi együttlét összessége mind egy csokorban a Telki Hold Otthon teraszán.”

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu