71339545_2386637674988906_4673638542260305920_n

Óvodások köszöntötték lakóinkat

A gyermekek, unokák nagy áldás egy ember életében. Kacagásuk megédesíti még a legnehezebb napokat is, fényt hoz a sötétségbe, és elsimítja a problémákat. A gyermekek társasága felüdülés az időseknek, az idősek pedig melegséget hoznak a gyermekek szívébe. Nem véletlen, hogy Amerikában már vannak olyan nyugdíjasházak, amelyekben óvodák működnek. Itt a gyerekek együtt töltik az idejüket a lakókkal, együtt mennek foglalkozásokra.

Időről időre a Telki Hold Otthont is gyerekzsivaj tölti be, és bátran állíthatjuk, hogy ezek a napok a legemlékezetesebbek lakóink számára. Nem történt ez másként idén sem. Idősek napján, immár hagyományosnak tekinthető módon a telki Busy Bee óvodásai köszöntötték lakóinkat.

Megérkeztek a Busy Bee-k a Telki Hold Otthonba!

A gyerekek fantasztikus műsorral örvendeztették meg a nyugdíjasházunkban élő időseket. Mi sem jobb bizonyítéka a sikernek, mint a ráncos arcokon végiggördülő könnycseppek, a párás szemek, és a mindenen áthatoló mosolyok.

Párás tekintetek, mosoly, és kedvesség az idősek és a gyerekek részéről is

A műsor után a gyerekek az általuk készített ajándékokkal lepték meg a közönséget. És itt nem álltunk meg. Akik esetleg nem tudtak részt venni a foglalkozáson, őket a szobájukban látogatták meg, a liftnél szaladtak oda hozzájuk, vagy az udvaron adták át a meglepetés. Ami még csodálatosabbá tette ezeket a pillanatokat, az a gyerekek felszabadultsága és bátorsága volt. Hangosan, szépen szavalták a verseket, csoportban, néhányan összeállva, sőt egyedül is. Mindenféle előítélet és félelem nélkül szólították meg a néniket és bácsikat.

Teca nénit a szobájában köszöntik a gyerekek

A programot beszélgetéssel, közös énekléssel zártuk. Az idősek még új dalt is tanultak az egyik kislánykától! A gyerekek lakóinktól kézfogással köszöntek el, megígérve, hogy jövőre ugyanígy eljönnek és lopnak néhány önfeledten vidám pillanatot az idősek mindennapjaiba.

Várunk Titeket kis méhecskék!

Elköszönnek az óvodások

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu