beautiful-colorful-firework-display-night-celebrate_74190-9539

Búcsúzunk 2019!

Elérkeztünk az új évbe, és ezzel elérkezett annak az ideje is, hogy egy kicsit számot vessünk a tavalyi évünkkel. 2019 nem telt el eseménytelenül a Telki Hold Otthon háza táján sem.

Idén az év elején új foglalkozásokat indítottunk. A Filmklub, a közös imadélután népszerűsége azóta is töretlen. A Filmklub tökéletes kikapcsolódást jelent lakóink számára, míg a közös imadélutánok alkalmával lelkileg töltődünk fel. Az Agytornán az agyunkat dolgoztatjuk, a Világutazó foglalkozásokon képzeletben útra keltünk a Föld legszebb tájai felé, a Zenedélutánok hangjai a fülünket simogatták, a Boldogságórákon a mentálisan nyugodtunk el egy kicsit.

Februárban, immár hagyományosan megrendeztük farsangi mulatságunkat. Az esemény rendhagyó volt atekintetben, hogy lakóink csapatba rendeződve egy-egy munkatársunk segítségével rövid műsorral készültek. A vidám délutánt a saját készítésű álarcok kiosztása koronázta meg.

Álarc választás a farsangi mulatságon

Most is többször fogadtuk a környékbeli gyermekeket, például március 15-én, és az Idősek Világnapján is, akik kedves műsorral készültek, és vidámsággal, mosollyal töltötték meg az életünket.

A gyermekek március 15-i látogatásáról, idősek napi műsoráról részletes beszámoló született.

Iskolások műsora március 15-én

Nyáron új hagyományt indítottunk útjára, és családi napokat rendeztünk, ahol különleges finomságokat tálaltunk lakóinknak és vendégeiknek.

A családi napokról részletesen hírt is adtunk.

A téli ünnepkört méltóképp megünnepeltük. Otthonunkban járt a Mikulás és sort kerítettünk az immár hagyományossá vált karácsonyi ünnepségünket, ahol lakóink nagysikerű műsora után vendégül láttuk Önöket és kedves hozzátartozóikat is.

A Mikulás látogatását nem hagytuk szó nélkül!

Lakóink műsora a karácsonyi ünnepségen

A környezetünk szépítésére is nagy hangsúlyt fektettünk idén. Az első parkolónál elkészült a Szentháromság tér, ami hangulatos pihenőhellyé avanzsálódott. Az apartmanok a nyár folyamán külön klímát kaptak, így mindenki magának tudja szabályozni a nyári melegben a belső hőmérsékletet. Az ősz folyamán a földszintet kezdtük el átalakítani, és új lakóegységeket készítettünk fel lakók fogadására. Az étterem bővítése még folyamatban van, az első teraszt télikertté alakítjuk, így télen-nyáron élvezhető lesz.

Eseménydús évet zártunk, és alig várjuk, mit tartogat számunkra 2020!

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu