83909835_616450055863501_7500448225346715648_n

Közös süteménysütés

Új foglalkozást indítottunk a héten, bízva abban, hogy hagyományt teremthetünk vele. Karakai Móni kolléganőnk közös süteménysütésre invitálta az érdeklődőket, amit hatalmas lelkesedés fogadott mindenki. Otthonunk éttermét alakítottuk át ideiglenes konyhává, a nagy asztalt körbeülve pedig elkezdődött a munka.

Készülnek a linzerek

Lakóink lelkesedését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egymás kezéből kivéve a sütéshez szükséges eszközöket mindannyian szerettek volna részesei lenni a munkának.

A közös sütés nem csak az aktívan együtt töltött időről szól. Ezeken az alkalmakon visszatérnek a kezekbe a régi mozdulatok, újra a régi illatok lengenek a levegőben és egy kicsit kielégül a soha nem múló vágy a gondoskodásra.

Szorgos kezek a Telki Hold Otthonban

Bízunk abban, hogy ezzel az alkalommal hagyományt teremtettünk és még nagyon sokszor lesz szemtanúja az étterem a szorgos kezek munkájának. És nem mellesleg, az elkészült süteményt együtt fogyasztjuk el, így valóban mindenki alig várha már a következő közös sütisütést.

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Kedvezményezett neve: Park Kórház és Otthonok Kft.

Projekt címe: “Munkahelyi képzések megvalósítása a Park Kórház és Otthonok Kft..nél”

Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt 2020.09.09.-én kezdődött és a tervezett fizikai befejezés pedig 2020.04.14.   A 3 db képzésben 13 fő munkavállaló vett részt. 
A 6 fő munkavállalónak tartott Csapatépítő tréning segített abban, hogy a vezetők megismerjék vezetési stílusukat, hatékonyságukat. A program segíti a résztvevőket, hogy hatékony motivációs, kommunikációs technikákat sajátítsanak el, valamint olyan vezetői tudás birtokába jussanak, mely a hozzájuk tartozó munkatársakat a lehető leghatékonyabban segíti eredményeik elérésében.   
A Kommunikációs tréning megvalósításának eredményeképpen a  Park Kórház és Otthonok Kft. -ben dolgozó 7 fő munkatárs kommunikációs képességeinek, készségeinek, gazdagítása, valamint kommunikációs és probléma megoldó technikák elsajátítása, mivel a szervezetben az egyének kommunikációs képessége kihat, mint a hatékonyság, mint a hangulat, mint a tovább fejlődés helyzetére, eredményességére. 
Az Önállóan használom az informatikai eszközömet IKER 2 színtű képzés képzés célja a 13 fő résztvevő digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

Tervezett projekt befejezési dátuma: 2021.04.14.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00074