Fertőtlenítő robot az idősek otthonában

Megérkezett a fertőtlenítő robot

Az elmúlt hetek nagy izgalomban tartották a Telki Hold Otthon lakóit, hiszen megérkezett az UVD fénnyel fertőtlenítő robot intézményünkbe. A fertőtlenítő robot a Méltó Életért Alapítvány segítségével jutott el Telkibe.

Az önjáró UVD fertőtlenítő robot a fertőtlenítés új, modern korszakát nyitja meg. Lehetővé teszi a belső terek napi szintű vagy annál gyakoribb fertőtlenítését, ami ezidáig csak aránytalanul nagy emberi erő ráfordítással vagy egyáltalán nem volt megoldható. A robot beépített UVC fényt kibocsájtó, másnéven germicid lámpái klinikailag bizonyítottan pusztítják el a vírusok és baktériumok 99,99%-át, köztük a SARS, MERS, Covid-19 vírusokat is.

Ez a fertőtlenítésben mérföldkövet jelentő technológia környezetbarát, könnyen beilleszthető a napi takarítási folyamatba. Mivel a robotnak a fertőtlenítés közben nincs emberi jelenlétre szüksége, ezért a legveszélyesebb helyeket is magától képes fertőtleníteni jelentősen csökkentve az emberi megfertőződés veszélyét.

A robotot beüzemeltük, és már meg is tette az első kört a Telki Hold Otthonban. Mivel a Telki Hold Otthon a magyarországon található nyugdíjas otthonok közül elsőként választott ilyen innovatív technológiát a fertőtlenítésre, az EuroNews is beszámolt a fejlesztésről.

Lakóink biztonsága nagyrészt a mi felelősségünk, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy azokban az időszakokban, amikor pandémiával kell szembenéznünk igazi védelmet élvezzenek. A robot hatékonyságát számos teszt bizonyítja, a kórokozók 100%-át képes elpusztítani.

A robotot, mint egy új lakót üdvözöljük a Telki Hold Otthonban, és biztosak vagyunk abban, hogy hasznos tagja lesz a közösségünknek.

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Kedvezményezett neve: Park Kórház és Otthonok Kft.

Projekt címe: “Munkahelyi képzések megvalósítása a Park Kórház és Otthonok Kft..nél”

Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt 2020.09.09.-én kezdődött és a tervezett fizikai befejezés pedig 2020.04.14.   A 3 db képzésben 13 fő munkavállaló vett részt. 
A 6 fő munkavállalónak tartott Csapatépítő tréning segített abban, hogy a vezetők megismerjék vezetési stílusukat, hatékonyságukat. A program segíti a résztvevőket, hogy hatékony motivációs, kommunikációs technikákat sajátítsanak el, valamint olyan vezetői tudás birtokába jussanak, mely a hozzájuk tartozó munkatársakat a lehető leghatékonyabban segíti eredményeik elérésében.   
A Kommunikációs tréning megvalósításának eredményeképpen a  Park Kórház és Otthonok Kft. -ben dolgozó 7 fő munkatárs kommunikációs képességeinek, készségeinek, gazdagítása, valamint kommunikációs és probléma megoldó technikák elsajátítása, mivel a szervezetben az egyének kommunikációs képessége kihat, mint a hatékonyság, mint a hangulat, mint a tovább fejlődés helyzetére, eredményességére. 
Az Önállóan használom az informatikai eszközömet IKER 2 színtű képzés képzés célja a 13 fő résztvevő digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

Tervezett projekt befejezési dátuma: 2021.04.14.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00074