Fertőtlenítő robot az idősek otthonában

Megérkezett a fertőtlenítő robot

Az elmúlt hetek nagy izgalomban tartották a Telki Hold Otthon lakóit, hiszen megérkezett az UVD fénnyel fertőtlenítő robot intézményünkbe. A fertőtlenítő robot a Méltó Életért Alapítvány segítségével jutott el Telkibe.

Az önjáró UVD fertőtlenítő robot a fertőtlenítés új, modern korszakát nyitja meg. Lehetővé teszi a belső terek napi szintű vagy annál gyakoribb fertőtlenítését, ami ezidáig csak aránytalanul nagy emberi erő ráfordítással vagy egyáltalán nem volt megoldható. A robot beépített UVC fényt kibocsájtó, másnéven germicid lámpái klinikailag bizonyítottan pusztítják el a vírusok és baktériumok 99,99%-át, köztük a SARS, MERS, Covid-19 vírusokat is.

Ez a fertőtlenítésben mérföldkövet jelentő technológia környezetbarát, könnyen beilleszthető a napi takarítási folyamatba. Mivel a robotnak a fertőtlenítés közben nincs emberi jelenlétre szüksége, ezért a legveszélyesebb helyeket is magától képes fertőtleníteni jelentősen csökkentve az emberi megfertőződés veszélyét.

A robotot beüzemeltük, és már meg is tette az első kört a Telki Hold Otthonban. Mivel a Telki Hold Otthon a magyarországon található nyugdíjas otthonok közül elsőként választott ilyen innovatív technológiát a fertőtlenítésre, az EuroNews is beszámolt a fejlesztésről.

Lakóink biztonsága nagyrészt a mi felelősségünk, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy azokban az időszakokban, amikor pandémiával kell szembenéznünk igazi védelmet élvezzenek. A robot hatékonyságát számos teszt bizonyítja, a kórokozók 100%-át képes elpusztítani.

A robotot, mint egy új lakót üdvözöljük a Telki Hold Otthonban, és biztosak vagyunk abban, hogy hasznos tagja lesz a közösségünknek.

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu