ünnepi dísz_kint

Karácsonyi készülődés

Az idei karácsonyi készülődésre a Telki Hold Otthonban a munkatársaink nagy hangsúlyt fektettek, mert tudták azt, mennyire hiányzik minden lakónknak a család, a hozzátartozók, az otthoni melegség és szeretet. A karácsony varázsát mégis igyekeztünk becsempészni 2020. decemberében is nem csak otthonunk falai közé, de a lakóink szívébe is.

Karácsonyi énekkar és verselő

Az énekkari és verselő foglalkozásokon egész decemberben karácsonyi dalokkal és versekkel múlatták az időt a résztvevők. A régi kedvencek mellett kevésbé ismert, vagy népszerű alkotások is előkerültek.

Mézecskalácssütés karácsony előtt

Természetesen nem maradhatott el a mézeskalácssütés sem a sütőklub karácsony előtti foglalkozásairól. Nem csak isteni lett a sütemény, de a finom, fűszeres illat igazi karácsonyi hangulatot csempészett az otthon falai közé.

Ünnepi alkotások a kézműves foglalkozásokon

A karácsonyi dekorációt idén az otthonban a kézműves foglalkozásokon készített szebbnél-szebb alkotások adták. Az alkotók méltán büszkék lehettek a csodálatos műveikre. Ráadásul idén munkatársaink is a kézműves foglalkozáson készült hűtőmágnest kapták ajándékba.

Együtt díszítettünk karácsonyfát

A közös karácsonyfadíszítés egyetlen otthonból sem maradhat ki, nem volt ez másként nálunk sem. Az intézmény minden emeletére jutott egy kicsi a karácsonyi hangulatból.

MEGOSZTÁS

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu