Apartmanok

olga_neni_app_2

Intézményünk minden apartmanja felújított, korszerű és minden igényt kielégítő.

A legtöbb lakóegység 1 fő számára kialakított 22 m2-es szoba. Lehetőség van azonban 2 vagy több szobás, egyedi igények figyelembe vételével kialakított apartmanban történő elhelyezésre is, amely mérete 35-90 m2 között változhat. Házaspárok beköltözése esetén természetesen az igényeknek megfelelően alakítjuk át szobáinkat.

A szobák és apartmanok berendezettek, minden esetben biztosítunk televíziót, hűtőszekrényt és beépített szekrényt. Természetesen a lakók környezetüket saját bútoraikkal is otthonossá tehetik.

Minden lakóegység önálló fürdőszobával rendelkezik, amelyek csúszásgátló burkolattal ellátottak, így tökéletes biztonságot nyújtanak. A lakókra emeletenként nővérpult vigyáz, amelyhez minden szobából nővérhívót kötöttünk be.

Lakóink kényelmét szolgálják a közösségi terek, így a igényesen berendezett társalgó, a pihenősarok, a tornaterem, a kávézó, illetve a foglalkozásoknak otthont adó helyiség is. Vallást aktívan gyakorló lakóink számára kápolna áll rendelkezésre intézményünk falain belül.

Szobáink csodás kilátást biztosítanak a Budai-hegyekre, vagy az Otthonhoz tartozó gondozott, parkosított kertre.

Kertünk

Kertünk otthont ad a mindennapos sétának, a kültéri programoknak, a csendes beszélgetéseknek, vagy akár a napozásnak is. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy lakóink megfelelő mennyiségű időt töltsenek a friss levegőn!

Áraink

Szolgáltatásaink számtalan formában és kombinációban elérhetőek. Áraink így változhatnak az ellátás módja, az intézményben tartózkodás időtartama, illetve az apartmanok nagysága szerint. Annak érdekében, hogy minden igényt kielégítsünk belépési díjas és belépési díj nélküli konstrukcióval is állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Az egy személy elhelyezésére alkalmas szobák belépési díj nélkül már napi 16 000 forintért elérhetőek, amely díj tartalmazza a teljes ellátást, a szakszerű ápolást valamint az Otthon összes szolgáltatását.

Intézményünk számos egészségpénztárral szerződött már, az egészségpénztárak körét folyamatosan bővítjük. Jelenlegi szerződéses partnereink:

Allianz, Dimenzió, Generali, MKB, Patika_Új Pillér

Személyre szabott ajánlatért kérjük keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére!

Close Menu

Kedvezményezett neve: Park Kórház és Otthonok Kft.

Projekt címe: “Munkahelyi képzések megvalósítása a Park Kórház és Otthonok Kft..nél”

Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt 2020.09.09.-én kezdődött és a tervezett fizikai befejezés pedig 2020.04.14.   A 3 db képzésben 13 fő munkavállaló vett részt. 
A 6 fő munkavállalónak tartott Csapatépítő tréning segített abban, hogy a vezetők megismerjék vezetési stílusukat, hatékonyságukat. A program segíti a résztvevőket, hogy hatékony motivációs, kommunikációs technikákat sajátítsanak el, valamint olyan vezetői tudás birtokába jussanak, mely a hozzájuk tartozó munkatársakat a lehető leghatékonyabban segíti eredményeik elérésében.   
A Kommunikációs tréning megvalósításának eredményeképpen a  Park Kórház és Otthonok Kft. -ben dolgozó 7 fő munkatárs kommunikációs képességeinek, készségeinek, gazdagítása, valamint kommunikációs és probléma megoldó technikák elsajátítása, mivel a szervezetben az egyének kommunikációs képessége kihat, mint a hatékonyság, mint a hangulat, mint a tovább fejlődés helyzetére, eredményességére. 
Az Önállóan használom az informatikai eszközömet IKER 2 színtű képzés képzés célja a 13 fő résztvevő digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

Tervezett projekt befejezési dátuma: 2021.04.14.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00074