Ellátási formák

Önálló élet

Szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak, akik szállodai színvonalon szeretnék élvezni nyugdíjas éveiket. Ehhez hozzájárul a Telki környezet adta nyugalom, csend és biztonság. Aktív életmóddal, illetve rendszeres sportolási lehetőségekkel segítünk abban, hogy fizikai és mentális egészségüket fejleszthessék és megőrizhessék lakóink.

Lakóink számára változatos társasági programok és foglalkozások állnak rendelkezésre. Kollégáink gondoskodnak arról, hogy a lakók mindennapjai tartalmasan teljenek, a programokat személyre szabottan, az egyéni igények figyelembe vételével alakítjuk ki. A közös étkezések, kávézások, programok teret adnak annak, hogy barátságok szövődjenek, az itt élők megosszák gondolataikat, érzéseiket. 

Átmeneti gondozás

Intézményünk lehetőséget biztosít átmeneti jelleggel azon időskorúak, valamint 18. életévüket betöltött személyek számára, akik betegség, műtét, baleset, törés, esés után otthonukban időlegesen nem képesek önmagukról gondoskodni. Amíg a lakó az önellátásra újra alkalmassá nem válik, igényes szállodai környezetben élvezheti az otthon adta nyugalmat és biztonságot Magyarország egyik legszínvonalasabb és legkorszerűbb intézményében.

Mozgásszervi betegek rehabilitációja során felhasználjuk az intézményben adott komplex fizioterápia minden elemét, amit a beteg állapotfelmérését követően egyéni és csoportos rehabilitációs tervvel egészítünk ki. Célkitűzéseink megvalósításában több szakterület képviselője vesz részt. 

Panziószolgáltatás

Intézményünk napi díj fejében szeretettel látja azokat az időskorúakat, akik gondozása valamilyen okból időlegesen ellehetetlenül vagy nehézkessé válik. Ilyen okok lehetnek a gondozást végző családtag egyéb elfoglaltsága, vagy váratlan, speciális gondozást igénylő problémák.

Lakóink szakértő kezek között gyógyulhatnak és igényes körülmények között élvezhetik az Otthon adta kényelmet és biztonságot. A programoknak és a személyre szabott foglalkozásoknak köszönhetően aktív társasági életet élhetnek, így megelőzhetjük az elszigetelődést és elmagányosodást, amely jellemző az egyedül álló idős korosztály képviselőire.

Close Menu

Kedvezményezett neve: Park Kórház és Otthonok Kft.

Projekt címe: “Munkahelyi képzések megvalósítása a Park Kórház és Otthonok Kft..nél”

Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt 2020.09.09.-én kezdődött és a tervezett fizikai befejezés pedig 2020.04.14.   A 3 db képzésben 13 fő munkavállaló vett részt. 
A 6 fő munkavállalónak tartott Csapatépítő tréning segített abban, hogy a vezetők megismerjék vezetési stílusukat, hatékonyságukat. A program segíti a résztvevőket, hogy hatékony motivációs, kommunikációs technikákat sajátítsanak el, valamint olyan vezetői tudás birtokába jussanak, mely a hozzájuk tartozó munkatársakat a lehető leghatékonyabban segíti eredményeik elérésében.   
A Kommunikációs tréning megvalósításának eredményeképpen a  Park Kórház és Otthonok Kft. -ben dolgozó 7 fő munkatárs kommunikációs képességeinek, készségeinek, gazdagítása, valamint kommunikációs és probléma megoldó technikák elsajátítása, mivel a szervezetben az egyének kommunikációs képessége kihat, mint a hatékonyság, mint a hangulat, mint a tovább fejlődés helyzetére, eredményességére. 
Az Önállóan használom az informatikai eszközömet IKER 2 színtű képzés képzés célja a 13 fő résztvevő digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

Tervezett projekt befejezési dátuma: 2021.04.14.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00074