Próbahónap

probahonap

A nyugdíjas otthonban történő beköltözés minden esetben egy hosszú döntési folyamat eredménye. A döntési folyamat során minden formában támogatni szeretnénk azokat, akikben valamilyen okból felmerül az idős otthonba költözés. Kollégáink részletes intézményi bemutatót tartanak, amely keretei között az érdeklődők megismerkedhetnek a szobákkal, a közösségi terekkel, bemutatjuk programjainkat, részletes tájékoztatást adunk az ellátás részleteiről és az igénybe vehető szolgáltatásokról. A részletes intézményi bemutató mellett pszichológus és mentálhigiénés kollégánk segíti a családokat a döntés meghozatalában.

Ahhoz, hogy a beköltözéssel kapcsolatos döntés valóban megalapozott legyen Otthonunk lehetőséget biztosít próbahónap igénybevételére. A próbahónap során a az érdeklődők elkötelezettség nélkül ismerkedhetnek meg környezetünkkel, részt vehetnek programjainkon és igénybe vehetik intézményünk teljes szolgáltatáskínálatát.

A próbahónappal kapcsolatos további információért forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Elérhetőségeink mindegyikét megtalálja itt.