Rólunk mondták

53150216_2179689672096045_6637831484491169792_n

Lakóink hozzátartozói időről időre elmondják véleményüket nyugdíjasházunkról. Az itt olvasható sorok mind-mind nagyon fontosak számunkra, hiszen bizonyítják, hogy otthonunk szellemiségét a gyakorlatba is sikerül átültetni.

Köszönöm a szeretetet, köszönöm a sok jó szót, kedvességet.
Köszönöm az érintéseket, a simogatást, a gondoskodást.
Köszönöm a dalokat, a verseket, a hétköznapokat, az ünnepnapokat.
Köszönöm a megértést, a figyelmet, a biztatást.

Köszönöm az ÉLETET, amit megélhettem Telkiben.

Köszönöm, hogy szerettetek.
Köszönöm, hogy tiszteltetek.

Köszönöm, hogy voltatok nekem.
Gondoljatok néha rám.

Apollónia, Loncsi, Loncsi néni

“Tisztelt Igazgató Asszony!

Kedves Andrea!

Édesanyánk, közel egy évig volt a Telki Hold Otthon lakója.

Családunk nevében szeretnénk hálásan megköszönni ezt az egy évet az Igazgató Asszony vezette intézményben.

Az Otthon körülményeit nem kell méltatnunk, mert az önmagáért beszél. Nem véletlenül tartják Önöket az ország legjobb idősotthonának.

Viszont különösen ki szeretnénk emelni az Otthonban dolgozó valamennyi Munkatárs profi és lelkiismeretes munkáját, hivatástudatát, a bentlakó idősek iránti szeretetét és nagy türelmét.

Édesanyánk fizikailag meglehetősen gyenge állapotban került az Önök otthonába, ahol a gondos ápolás és figyelmes gondoskodás következtében újra felerősödött, és újra élvezte az életet, életkörülményeit, a szép környezetet. Szinte azonnak otthon érezte magát.

Mint valamennyi bentlakó számára, neki is nagyon sokat jelentettek az igényes, fizikai és szellemi aktivitást serkentő foglalkozások, programok. Nem kis veszély a szépkorúak időskori magába fordulása. Mindezeket hihetetlenül hatékonyan előzték meg a határozott, de nem erőszakos invitálással, rendszeres kulturális foglalkozásokkal, gyógytornával, koncertekkel, a születésnapok és egyéb események kedves megünneplésével. Kiváló lehetőség volt lelki feltöltődésre a Kápolna is.

Talán a legfontosabb tényező azonban az emberi kapcsolatok volt az őt körülvevőkkel. Nem túlzás azt mondanunk, hogy erős érzelmi kötelékek, barátságok alakultak ki Édesanyánk és az Otthon számos dolgozója között.

Mindezekért mély hálát érzünk a szívünkben.

Őszinte köszönetünket fejezzük ki Édesanyánk ápolásáért az elmúlt nehéz hetekben. Az intézmény irányítóinak, az orvosigazgatónak, és családorvosnak, a gyógytornásznak, a vezető nővérnek, a szakápolóknak és nővéreknek, a kisegítő személyzetnek figyelme, lelkiismeretes és gondos munkája mérhetetlenül megkönnyítette Édesanyánk nehezebb napjait.

Kérjük szíveskedjék az Otthonban dolgozó valamennyi Munkatársának szeretetteljes köszönetünket átadni, továbbítani. És kérjük, hogy őrizzék meg szívükben Anikó néni emlékét.

Szívélyes üdvözlettel: Anikó néni fiai"

Close Menu