Rólunk

Munkatársaink

Lénárt Judit

Gazdasági és értékesítési igazgató

Rimóczi János

Pénzügy

Karakai Móni

Mentálhigiénés szakember

Erdélyi Anikó

Balog Andrea

Szakápoló

Bajkó Ignác

Ápolás

Bajkó Irén

Ápolás

Kása Enikő

Ápolás

Szöcs Ilona

Ápolás

Takács Éva

Ápolás

Vargáné Szép Szabina

Ápolás

Ilyés Hajnalka

Takarítás

Hullárné Mariann

Takarítás

Csatlakozz hozzánk

Közösségi szolgálat

Amennyiben diák vagy és szívesen teljesítenéd a közösségi szolgálatot nálunk, keresd kollégáinkat bizalommal!
Budapesthez közel, mégis zöldövezetben, nyugodt környezetben teljesítheted az 50 órás szolgálatot, itt a Telki Hold Otthonban.

Amiben segíthetsz nekünk az az idősekkel való aktív időtöltés (pl. séta, felolvasás, beszélgetések, játékok, stb.)

Önkéntesség

​Az idősekkel való foglalkozás mindenki számára sokat adó élmény, hiszen az idősek tapasztalataikkal, tudásukkal, látásmódjukkal kiváló társaságot biztosítanak. Szeretettel várunk egy kellemes sétára, beszélgetésre, kávéra, vagy izgalmas kártyapartira. Elsősorban a hétvégi napokra várjuk jelentkezésedet!

Letölthető dokumentumok

Close Menu

Kedvezményezett neve: Park Kórház és Otthonok Kft.

Projekt címe: “Munkahelyi képzések megvalósítása a Park Kórház és Otthonok Kft..nél”

Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt 2020.09.09.-én kezdődött és a tervezett fizikai befejezés pedig 2020.04.14.   A 3 db képzésben 13 fő munkavállaló vett részt. 
A 6 fő munkavállalónak tartott Csapatépítő tréning segített abban, hogy a vezetők megismerjék vezetési stílusukat, hatékonyságukat. A program segíti a résztvevőket, hogy hatékony motivációs, kommunikációs technikákat sajátítsanak el, valamint olyan vezetői tudás birtokába jussanak, mely a hozzájuk tartozó munkatársakat a lehető leghatékonyabban segíti eredményeik elérésében.   
A Kommunikációs tréning megvalósításának eredményeképpen a  Park Kórház és Otthonok Kft. -ben dolgozó 7 fő munkatárs kommunikációs képességeinek, készségeinek, gazdagítása, valamint kommunikációs és probléma megoldó technikák elsajátítása, mivel a szervezetben az egyének kommunikációs képessége kihat, mint a hatékonyság, mint a hangulat, mint a tovább fejlődés helyzetére, eredményességére. 
Az Önállóan használom az informatikai eszközömet IKER 2 színtű képzés képzés célja a 13 fő résztvevő digitális kulcskompetencia fejlesztése, a digitális társadalomhoz való tartozással kapcsolatos igények megalapozása, pozitív attitűd kialakítása a digitális eszközök irányában.

Tervezett projekt befejezési dátuma: 2021.04.14.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00074